Cautare

164 de rezultate pentru "capatina mia" (2.60 secunde)
Acum, Dom si Lett sunt in luna de miere, Brian si Mia s-au retras din actiune, iar restul echipei a fost exonerata de orice vina.
Acum, Dom si Lett sunt in luna de miere, Brian si Mia s-au retras din actiune, iar restul echipei a fost exonerata de orice vina.
Aveam in fata o portocala fotografiata intr-a mia parte de secunda cand un glont o lovise perfect, trecuse prin coaja sa zgariind-o prin centrul fructului, despicandu-l si iesind prin cealalta parte a lui, polii i-au ramas intacti, portocala nici nu se clintise.
Recent, Ana Munteanu este implicata in productia "Mamma Mia", unde are unul dintre rolurile principale. Paul Damixie este un renumit DJ roman, producator si remixer.
Jack Malik (Himesh Patel, Eastenders) este un cantautor dintr-un orasel estival englezesc, a carui faima modesta se evapora rapid, in ciuda sprijinului devotatei sale prietene din copilarie, Ellie (Lily James, Mamma Mia!
Pentru ca, daca ati fi inteles macar a o mia parte din ce inseamna justitia, ati fi priceput din start faptul ca aceasta functioneaza dupa o lege de baza.
Pentru prima data in anul 2011 au fost inregistrate la radiotelescopul de 64 de metri din Parkes (Australia) semnale in domeniul undelor radio extrem de intense, cu o durata de doar cateva milisecunde (o milisecunda este a mia parte dintr-o secunda).
El a precizat ca la noi incidenta cancerului pulmonar este de 40 % la mia de locuitori. Peste 400 de specialisti au participat joi la ceremonia de deschidere a Congresului National al Societatii Romane de Pneumologie 2014, de la Sibiu, eveniment organizat o data la doi ani.
Cei care doresc sa participe la conferinta sunt asteptati sa se inscrie la adresa [email protected]", a mai adaugat realizatoarea emisiunilor "Meditatii pentru parinti" si "Mamma mia" de la radio Itsy Bitsy.
Recent, la restaurantul La Mia Musica, a avut loc o noua conferinta "Traieste Sanatos cu Simona" cu tema: "Minte sanatoasa intr-un corp sanatos".
de la Antena 1 si Mamma mia si Meditatii pentru parinti de la radio Itsy Bitsy. In plus, Simona Dragomir a tinut sa adauge:
Eu cred ca aceasta criza este si din icono­mia lui Dum­nezeu, pen­tru ca ne indeamna la o viata mai austera, la o seri­oz­i­tate in viata noas­tra crestina de zi cu zi, la lacrima si pocainta.
Cele mai multe noi imbolnaviri au fost anunțate in Bucuresti (342), dar Capitala se menține in scenariul galben, cu o rata de infectare in scadere, de 2,37 de cazuri la mia de locuitori.
Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, vrea sa propuna colegilor de guvernare ca scolile din localitatile cu incidenta de sub 3 la mia de locuitori sa ramana deschise, chiar daca rata de vaccinare a profesorilor este de sub 60%.
Elevii si prescolarii din scolile si gradinitele din localitatile in care rata de infectare este sub 3 la mia de locuitori s-ar putea intoarce la cursurile cu prezenta fizica incepand de saptamana viitoare chiar daca rata de vaccinare a profesorilor se afla sub pragul de 60%.
In Bucuresti, desi incidenta imbolnavirilor a scazut sub pragul de 6 cazuri la mia de locuitori, pentru prima data dupa 28 septembrie, restrictiile nu vor fi relaxate.
Incidenta cazurilor de COVID-19 in Capitala a ajuns luni la 2,57 la mia de locuitori, in crestere fata de ziua anterioara, cand era de 2,17 la mie.
Incidenta cazurilor de COVID-19 in Bucuresti este, astazi, de 2,97 la mia de locuitori. Capitala se apropie, astfel, de scenariul rosu.
Pretul gazului pe piata europeana a crescut cu peste 40%, de la 1.000 de dolari pe mia de metri cubi, ieri, la peste 1.400 de dolari, astazi.
Trimisii speciali Antena 3 in Ucraina, Cristi Popovici si Costi Pahontu sunt in cela mia fierbinti zone din sudul Ucrainei, acolo unde in ultimele 24 de ore au avut loc atacuri tot mai dure si mai sangeroase.
google-analytics.com